Hoofddorp: Motorrijder overleden na botsing tegen geparkeerde vrachtwagen (update)

Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagenHoofddorp, 18 februari – Een 54-jarige motorrijder uit Hoofddorp is woensdagavond overleden bij een ongeval op Vuursteen.

De motorrijder botste rond 22.15 uur op Vuursteen achterop een geparkeerde vrachtwagen en raakte hierbij ernstig gewond. Diverse ambulance, brandweervoertuigen, politie-eenheden en het traumateam uit Amsterdam kwamen hulp bieden. De motorrijder is door de hulpverleners lange tijd gereanimeerd maar alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

De vrachtwagen stond zonder verlichting langs de weg geparkeerd, de chauffeur lag in de cabine te slapen. Een automobilist vertelde dat hij iets eerder ternauwernood de geparkeerde vrachtwagen kon ontwijken omdat deze slecht zichtbaar was.

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

Video staat hier: http://www.omroepwnl.nl rond de 04.30 minuut

CST_6504-1 CST_6511-2 CST_6516-3 Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen Hoofddorp: Motorrijder botst op geparkeerde vrachtwagen

 

 

5 Thoughts to “Hoofddorp: Motorrijder overleden na botsing tegen geparkeerde vrachtwagen (update)”

 1. viffer

  @hendrikx, lees artikel 5.8 uit de APV van de Haarlemmermeer eens? Als chauffeur van grote voertuigen weet je dat het parkeren daarvan aan regels gebonden is die niet altijd op een bordje staan aangegeven.

 2. hendrikx

  Waarom word de vrachtwagenchauffeur meteen als schuldige bekeken.
  Als je daar rijd zie je namelijk echt wel een vrachtwagen staan.
  En er staan nergens borden dat je er niet mag parkeren
  Ik denk dat de motorrijder veel te hard gereden heeft.
  En dit is gewoon internationaal transport
  Is gewoon bouwmateriaal.
  En gewoon een nederlands transportbedrijf.

  Laat de politie maar uitzoeken wie de schuldige is

 3. Peter

  Ik neem aan dat er een buitenlandse chauffeur op de vrachtwagen zat, dit is nou niet een vrachtje voor internationaal transport en een Nederlandse chauffeur was wel naar huis gegaan om te gaan slapen.

  Je mag daar overigens ‘s nachts geen vrachtwagen parkeren, dat is in de gemeente Haarlemmermeer binnen de bebouwde kom verboden. Er is een aantal terreinen en straten vrijgesteld van dat verbod, zoals een stukje verderop aan de Hoeksteen.

  De lantaarnpaal links naast de weg lijkt het ook niet te doen, wat natuurlijk niet helpt voor de zichtbaarheid van de vrachtwagen.

 4. Henk

  Welke idioot zet daar nu een vrachtwagen neer. En dan vervolgens lekker gaan slapen. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd!

 5. Dudeson

  Triest ongeval en erg slordig van de vrachtwagenchauffeur om daar te gaan pitten. Zet hem dan bij het A4 brugrestaurant.

  Ik meen me zelfs te herinneren dat ik deze vrachtwagen op de 3-merenweg (in zuidelijk richting) heb zien rijden rond 17:30. Wat dat er toe doet weet ik zelf ook niet maar vind het opmerkelijk dat hij zijn lading nog niet had afgeleverd.

Comments are closed.