Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer

Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neerBadhoevedorp, 6 februari –  Bij autobedrijf A-Point op de Sloterweg heeft de politie vrijdagmiddag een verwarde man neergeschoten. De man zou het personeel van het autobedrijf hebben bedreigd.

Hoe de man er aan toe is, is nog onduidelijk, omstanders hebben de man nog horen schreeuwen nadat hij op de grond lag.  Het mobiel medisch team uit Amsterdam was ook opgeroepen om te assisteren. De man is na de nodige zorg van het ambulancepersoneel onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens buren van het autobedrijf zijn er door de politieagente twee schoten gelost op de verwarde man.

Update 06-02-2015 | 13:19 (politie persbericht)

Badhoevedorp – Bij de aanhouding van een verward persoon heeft de politie een schot gelost. Dat gebeurde rond 12.40 uur aan de Sloterweg in Badhoevedorp.
In het pand heeft de verdachte het aanwezige personeel bedreigd. Toen agenten ter plaatse kwamen is de man naar buiten gelopen. Agenten hebben de man gepeperd met peperspray, dit om de verdachte onder controle te krijgen. Volgens is er door de politie twee keer geschoten. Daarbij is de man in zijn been geraakt. De verdachte is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De rijksrecherche stelt een onderzoek in.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer Badhoevedorp: Politieagente schiet verwarde man neer