Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets

Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fietsHoofddorp, 29 januari – Bij een ongeval op de kruising Kruisweg met de Boslaan is een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer fietste over het fietspad en bij het oversteken van de Boslaan werd de vrouw over het hoofd gezien door een automobiliste. Het slachtoffer samen met haar dochtertje die in een kinderzitje ook op de fiets zat, ten val.

Het meisje kwam met de schrik vrij en heeft een troostbeertje ontvangen, de moeder is in de ambulance behandeld. Moeder en dochter zijn door de ambulance meegenomen.

Fietser hebben op dit punt voorrang op het afslaand verkeer en verkeer vanaf de Boslaan. Met grote regelmaat worden hier fietsers en snorscooters over het hoofd gezien.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets Hoofddorp: Moeder met dochtertje aangereden op fiets

Misschien vindt u dit ook interessant?