Rijsenhout: Bestuurder springt na ongeval van viaduct en komt in sloot terecht

Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongevalRijsenhout, 12 januari – Een automobilist is maandag aan het einde van de ochtend met zijn wagen op de Bennebroekerweg op de vangrail van het viaduct geklapt. Zowel de auto als de vangrail raakte hierbij zwaar beschadigd. Door de klap van het ongeval brak één van de voorwielen volledig af en kwam de auto enkele tientallen meters verderop tot stilstand.

Na het ongeval sprong de bestuurder van het viaduct af en kwam in het water langs de A4 terecht.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. De bestuurder is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een eerste ademanalyse wees uit dat de automobilist teveel gedronken heeft. In het ziekenhuis zal hij een bloedproef moeten ondergaan. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval EvL_Bennebroeker-(8) Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval EvL_Bennebroeker-(10) Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval Rijsenhout: Bestuurder springt in sloot na ongeval

Total Page Visits: 1439 - Today Page Visits: 3

4 Thoughts to “Rijsenhout: Bestuurder springt na ongeval van viaduct en komt in sloot terecht”

 1. Laatste foto!Daar staat zijn 3-wieler op het fietspad!

 2. viffer

  Nou latinoboyke, het staat er anders heel duidelijk

  “Een eerste ademanalyse wees uit dat de automobilist teveel gedronken heeft.”

  En daar reageer ik op.

 3. latinoboyke

  ehm wil jij niet meteen zo reageeren , ikweet niet of je dat voor de aandacht doet maar het heeft niks met drank temaken maar met medicijnen dus hou het voor je als je niks weet

 4. viffer

  Half 12, mooie tijd om al/nog te weinig bloed in je alcohol te hebben …

Comments are closed.