Hoofddorp: Man gewond na val van trap

Hoofddorp: Man gewond na val van trapHoofddorp, 19 december – Op de Rijnlanderweg is vrijdagochtend een man gewond geraakt bij een ongeval in een schuur. Rond 11.00 uur viel de man tijdens werkzaamheden van een trap.

Vanwege de aard van het letsel, werd ook het mobiel medisch team met de traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht. De trauma-arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap Hoofddorp: Man gewond na val van trap

Misschien vindt u dit ook interessant?