Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf

Hoofddorp: Brand bij garagebedrijfHoofddorp, 5 december – In een garagebedrijf aan de Noordmeerstraat heeft vrijdagmiddag een brand gewoed. De brand werd rond half vijf door zwarte piet gemeld, hij zag een oranje gloed bij het bedrijf en hoorde knallen en waarschuwde de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer kwam er zwarte rook uit het gebouw en stond de showroom helemaal vol met rook. De brand werd vrij snel door de brandweer opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer heeft een deur moeten forceren om binnen te komen. De brand was uitgebroken in de werkplaats en was uiteindelijk snel onder controle.

De het snelle ingrijpen van de brandweer is erger voorkomen. De brandweer heeft het pand met grote overdruk ventilatoren geventileerd. Zowel de brandweer Heemstede als de brandweer Aalsmeer heeft geassisteerd bij brand.

Fotografie: Eric van Lieshout & Elvin Hendriks

Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf_MG_6905_MG_6909_MG_6913_MG_6920_MG_6945

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Brand bij garagebedrijf”

  1. Zwarte Piet heeft de beste mensen een bezoekje gebracht. Om het nog persoonlijk te vertellen en zijn gezicht laten zien. Kreeg een lekkere taart als beloning super lief. Ik heb alleen mijn plicht gedaan. Om mijn dochter 112 te laten bellen en alles aan te geven, medegedeeld e.d.
    Ik hoop dat ze weer verder kunnen na de schik wens allen veel succes en sterkte toe.

  2. VOLGENS JOOP;UITHUILEN EN OP NIEUW BEGINNEN’ HEM EEN BEETJE KENENDE GAAT DAT WEL LUKKEN IN HET KOMENDE JAAR. MAAR JA, ZOIETS KOMT NOOIT GELEGEN EN ZEKER NIET ALS JE NET MET DE GARAGE AAN DE SLAG KON GAAN. LET WEL JE VASTE KLANTEN HEBBEN DAAR WEL BEGRIP VOOR EN ZULLEN ZEKER TERUG KOMEN ALS JE WEER VERDER KAN MET DE GARAGE. OH JA EN MET EEN ZEEUWSE VROUW ERBIJ LUKT HET ZEER ZEKER. HG ANDRE EN LOUISA.

  3. Piet

    Goh, wat een sneu gezicht.
    Joop en zijn mensen hebben heel hard aan het pand gewerkt en waren net een paar maanden gesetteld.
    Verhuisd van de Nijverheids weg naar dit pand in no-time.
    En dan dit!!!
    Ik hoop dat 2015 een mooier jaar voor dit voortreffelijke garagebedrijf mag worden dan dat 2014 was.

Reacties zijn gesloten.