Vijfhuizen: Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek

Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in VijfhuizenVijfhuizen, 1 december – Een vakantiehuisje aan de Zonnehoek in Vijfhuizen is in de nacht van zondag op maandag compleet verwoest door een brand. Rond half drie werd de brand ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Al vrij snel werd er opgeschaald naar middelbrand zodat meerdere bluseenheden ter plaatse kwamen om het vuur te bestrijden.

Ondanks de inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat het vakantiehuisje compleet verwoest zou raken. De bewoner was bij het uitbreken van de brand niet in het huisje, hij was even weg en meldde zich later bij de brandweer. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.

Fotografie: Michel van Bergen

Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen Vakantiehuisje volledig uitgebrand aan de Zonnehoek in Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?