Abbenes: Man gewond bij mishandeling

Abbenes: Man gewond bij mishandeling AbbenesAbbenes, 23 november – Bij een mishandeling in Abbenes is zondagavond rond 19.40 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft één persoon aangehouden. Deze verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Fotografie: Devin Waasdorp

Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes Abbenes: Man gewond bij mishandeling Abbenes