Vijfhuizen: Vrouw gewond bij ongeval op de A9

Vrouw gewond bij ongeval op de A9 bij VijfhuizenVijfhuizen, 16 november – Een vrouw is zaterdagnacht gewond geraakt bij een verkeersongeval in Vijfhuizen. De vrouw kwam rond half één met haar wagen vanaf de A9 bij het Rottepolderplein toen het mis ging op de verbindingsweg naar de N205 richting Haarlem. Ze schoot uit de bocht tegen de vangrail en kwam over dwars op de weg tot stilstand.

Omdat er mogelijk sprake van brand was werd naast de politie en ambulance ook de brandweer opgeroepen. Ambulancebroeders van een toevallig passerende ambulance boden eerste hulp totdat de andere ambulance was gearriveerd.

Brandweermannen hebben de auto veilig gesteld. De vrouw is na de nodige zorg met de ambulance meegenomen. Door het ongeval moest het overige verkeer via de vluchtstrook passeren totdat de wagen geborgen was.

Fotografie: Michel van Bergen

Vrouw gewond bij ongeval op de A9 bij Vijfhuizen Vrouw gewond bij ongeval op de A9 bij Vijfhuizen Vrouw gewond bij ongeval op de A9 bij Vijfhuizen Vrouw gewond bij ongeval op de A9 bij Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Vijfhuizen: Vrouw gewond bij ongeval op de A9”

  1. Moi

    Wat een rare manier om uit te leggen dat de informatie die Erik/Michel hebben gekregen naar uw mening onjuist is. Het zou ook op een nette manier gezegd kunnen worden dat ze onjuist zijn geinformeerd.

    Daarbij, wees blij dat u de ongeruste mensen gerust kon stellen, voor hetzelfde geld was dit een stuk minder goed afgelopen. Dus ik snap het probleem niet….

  2. Hayrullah

    Hee Erik,

    Luister, er is hellemaal niks aan de hand ze is auto ingestapt en met mij mee naar huis gegaan. Ik ben de broer van haar.
    Dus ik snap niet waarom je onzin loopt te type achter je computer. Als je daar bent bij betrokken type dan een verhaal wat waar is en niet stom uit je nek lullen.

    Door jou ben ik helledag door gebeld en moest iedereen uitleggen dat er hellemaal niks aan de hand is.

Reacties zijn gesloten.