Vijfhuizen: Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg (video update)

Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de SchipholwegVijfhuizen, 14 november – Een automobilist is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Schipholweg (N205). De man reed richting Haarlem toen hij vlak voor de ringvaart van de weg raakte en hard tegen een boom tot stilstand kwam. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen.

De man is met de assistentie van de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Na de nodige zorg ter plaatse is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De N205 is door het ongeval tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Fotografie: Michel van Bergen

Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg Automobilist ernstig gewond bij ongeval op de Schipholweg

Total Page Visits: 1404 - Today Page Visits: 1