Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water

Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te waterHoofddorp, 7 november – Hulpdiensten zijn vrijdagochtend massaal opgeroepen om te assisteren bij een te water geraakte wagen. Omdat in eerste instantie de verkeerde locatie was doorgegeven, was het even zoeken waar de auto precies in het water lag.

De exacte locatie was op het parkeerterrein van het Haarlemmermeerse bos, nabij restaurant  Vork & Mes. Diverse brandweervoertuigen inclusief de waterongevallenwagen, meerdere ambulances en politie-eenheden en het traumateam met de traumahelikopter waren opgeroepen.

Een brandweerduiker is het water in gegaan en heeft de wagen en het water onderzocht op mogelijke slachtoffers. Deze werden niet gevonden en werd de traumahelikopter geannuleerd. Deze wilde net de landing inzetten.

De auto is meer dan vermoedelijk afgelopen nacht al in het water geraakt, op het wegdek waren duidelijk sporen te zien van een nachtelijke scheurpartij.

De politie ging een bezoekje brengen op het adres van de eigenaar van de auto.

Onderweg naar het ongeval, ging ook nog een politiewagen stuk, deze is door de pechdienst op de locatie gemaakt.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water Hoofddorp: Massale inzet hulpdiensten bij auto te water

 

Misschien vindt u dit ook interessant?