Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding met bromfiets

Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijdingHoofddorp, 18 oktober – Een wielrenner is zaterdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding. Het ongeval gebeurde op het fietspad van de Kruisweg ter hoogte van de van Heuven Goedhartlaan, toen een bromfiets de bocht te ruim nam en frontaal op de wielrenner botste.

De wielrenner kwam te val. Het slachtoffer is door het toegesnelde ambulancepersoneel op een wervelplank gefixeerd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde fiets is opgehaald. De bromfietser raakte niet gewond en kon na het rechtbuigen van een spatbord, zijn weg vervolgen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding Hoofddorp: Wielrenner gewond na frontale aanrijding