Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus

Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbusLijnden, 10 oktober – Bij een ongeval op de A5 is vrijdagochtend de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het ongeval gebeurde, komende vanaf de A9 op de oprit naar de A5. De bestuurder van het busje heeft vermoedelijk zijn motor opgeblazen op de A9 want de wagen produceerde al flinke rookpluimen. Aan het einde van de oprit begon het busje steeds meer te roken, totdat de hele oprit in de rook stond er geen zicht meer was.

Precies op dat moment stopte de bus, of besloot de bestuurder te stoppen, toen een vrachtwagen vol op de achterkant knalde. Een tweede achteropkomende vrachtwagen kon nog net op tijd stoppen.

De bestuurder van het busje is snel uit zijn wagen gehaald, omdat deze ook helemaal vol met rook stond. De bestuurder van het busje is na de nodige zorg van het toegesnelde ambulancepersoneel, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie onderzoekt het ongeval. Ook zal er nog een technisch onderzoek volgen op het busje.

Door het ongeval, onderzoek en berging van het busje en vrachtwagen ondervond het verkeer flinke hinder op zowel de oprit als de A5 zelf.

Fotografie: Eric van Lieshout

Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus Lijnden: Vrachtwagen klapt achterop bestelbus

Misschien vindt u dit ook interessant?