Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg

Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de FokkerwegSchiphol-Rijk, 5 oktober – Op de kruising Fokkerweg met de N196 zijn zondagmiddag rond 12.15 uur twee personenwagens op elkaar gebotst. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen omdat het om een vrij zware aanrijding zou gaan waar de inzittenden bekneld in de auto’s zouden zitten, ook was de melding dat er een motor bij betrokken zou zijn.

De brandweer heeft wel geassisteerd bij het ongeval, maar gelukkig zat niemand bekneld in de wagens, ook was er geen motor bij betrokken. De ravage was wel groot. Drie personen zijn in de ambulances behandeld, twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, de derde hoefde na behandeling niet mee.

De verkeersongevallen analyse (VOA) onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Een bergingsdienst zal na het onderzoek de voertuigen afslepen.

Als laatste moet het wegdek gereinigd worden, omdat er veel olie op de weg ligt. Om 14.30 uur was het kruispunt nog niet vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg Schiphol-Rijk: Drie gewonden bij ongeval op de Fokkerweg EvL_Fokkerweg (10)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?