Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef

Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de RijkerdreefSchiphol-Rijk, 29 september – Op de Rijkerdreef (N201) is maandagmiddag een personenwagen over de kop geslagen.

Een automobilist kwam uit de richting van hoofddorp en ging richting de Waterwolftunnel, toen hij ter hoogte van Schiphol-Rijk van een vrachtwagen schrok, die plotseling naar zijn kant stuurde. De bestuurder week uit en kwam in de verhoogde middenberm terecht, door de verhoging werd hij gelanceerd en kwam op de tegengestelde rijbaan op zijn zijkant tot stilstand.

Gelukkig kwam er op dat moment geen verkeer aan. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij, hij is nog even voor de zekerheid gecontroleerd, door de ambulancemedewerkers, van de toegesnelde ambulances. Ook de brandweer was opgeroepen om het slachtoffer te bevrijden. Ook de brandweer hoefde niet in actie te komen, ze hebben wel de auto weer op 4 wielen gezet.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald, zodra de rijstroken geveegd zijn door een veegmachine, wordt hij weer vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef Schiphol-Rijk: Auto over de kop op de Rijkerdreef