Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brandt uit op de A4

Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4Hoofddorp, 24 september – Op de A4 is woensdagavond een drie maanden oude wagen volledig verwoest na brand. De automobilist reed op de A4 en ter hoogte van de afrit naar Schiphol sloeg de auto uit, de bestuurder wist het voertuig nog op de vluchtstrook te krijgen.

De bestuurder heeft nog geprobeerd de wagen opnieuw te starten, maar toen hij een vreemde geur rook heeft hij de auto verlaten. Snel daarna sloegen de vlammen uit het motorgedeelte. De toegesnelde brandweer heeft de auto snel weten te blussen, maar kon niet meer voorkomen dat de auto onherstelbaar verwoest werd.

Een bergingswagen heeft het voertuig opgehaald. Door het incident was tijdelijk de afrit Schiphol en twee rijstroken afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4 Hoofddorp: Drie maanden oude wagen brand uit op de A4

 

Total Page Visits: 765 - Today Page Visits: 4