Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205

Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205Vijfhuizen, 18 september – Een vrachtwagen met grofvuil is donderdagmiddag op de oprit van de Drie Merenweg (N205) gekanteld. De vrachtwagen wilde rond 16.00 uur richting het Rottepolderplein rijden toen de vrachtwagen in de bocht kantelde, de aanhanger bleef hierbij op zijn wielen staan. De chauffeur van de wagen raakte licht gewond en is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

De ravage op de afrit is groot, het opruimen van het afval zal enige tijd in beslag nemen. Het bedrijf waar de vrachtwagen van is, heeft direct diverse wagens en personeel naar de locatie gestuurd op de boel op te ruimen.

Verwachting is dat rond 20.00 uur de oprit weer vrij is.

Fotografie: Eric van Lieshout

Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205 Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Vijfhuizen: Vrachtwagen gekanteld op oprit N205”

  1. Maar goed dat de man niet naar het ziekenhuis hoefde en slechts met lichte verwondingen ervan af kwam.

Reacties zijn gesloten.