Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man

Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen manHoofddorp, 13 september – Een persoon is zaterdagavond gewond geraakt in het van der Valk hotel langs de A4. Omdat de melding vrij ernstig klonk werden diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter met het mobiel medisch team naar het hotel gestuurd om hulp te bieden. In het hotel was een persoon van de trap gevallen.

Het slachtoffer is na de nodige medische zorg in het hotel, overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter was aan de achterzijde van het hotel geland.

In totaal stonden er drie ambulances, drie politiewagens, drie politiemotoren en de helikopter.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man Hoofddorp: Hulpdiensten massaal in actie voor gevallen man

Misschien vindt u dit ook interessant?