Nieuw-Vennep: Burgemeester Weterings reikt gemeentelijke legpenning uit aan ‘dorpsagent’

EvL_BenHaspels (17)Nieuw-Vennep, 5 september – Vrijdag 5 september eert burgemeester Weterings van Haarlemmermeer de heer Gijsbert Cornelis Haspels, geboren op 27 februari 1950 in Haarlemmermeer. Ben Haspels neemt dan afscheid na dertig jaar in Nieuw-Vennep werkzaam te zijn geweest als politieman.

De laatste jaren als zogenaamde gebiedsgebonden medewerker, beter bekend als dorps- of wijkagent. Ben is een in Nieuw-Vennep zeer bekende verschijning als politieman op zijn mountain bike, ’dicht bij de mensen’. Voor zijn optreden en zijn inzet ontvangt hij de gemeentelijke legpenning in brons.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_BenHaspels (17) EvL_BenHaspels (12) EvL_BenHaspels (13) EvL_BenHaspels (15)

Total Page Visits: 1746 - Today Page Visits: 3

One Thought to “Nieuw-Vennep: Burgemeester Weterings reikt gemeentelijke legpenning uit aan ‘dorpsagent’”

  1. viffer

    Goed voor Ben, jammer voor de gemeenschap. Laten we hopen dat er iemand voor terug komt die minstens half zo goed is, dan hebben we al een hele goede. Ben, ik hoop je nog vaak tegen te mogen komen, ook zonder uniform.

Comments are closed.