Hoofddorp: Tractor te water

Hoofddorp: Tractor te waterHoofddorp, 2 september – De brandweer heeft dinsdagmiddag een tractor uit het water van de Marga Klompesingel gehaald. Rond kwart voor zes kwam de melding bij de brandweer binnen dat er een tractor in het water van de Marga Klompesingel lag.

Direct kwamen de hulpdiensten in actie en werden er diverse brandweervoertuigen, waaronder de waterongevallen wagen met brandweerduikers, twee politiewagens en een ambulance opgeroepen. Een brandweerman in duikpak is het water ingegaan en heeft de tractor uit het water gehaald en voor de zekerheid nog even gecontroleerd of er geen slachtoffer in het water lag.

Hulpverleners nemen altijd het zekere voor het onzekere bij meldingen waar kinderspeelgoed of een scooter in het water ligt. In dit geval was het mogelijk dat een kindje met zijn traptractor het water in gereden was. Al snel wisten buurtbewoners te vertellen dat het speelgoed al de hele dag in het water dreef.

De tractor is door de politie meegenomen, de eigenaar kan hem op bureau Hoofddorp weer ophalen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water Hoofddorp: Tractor te water

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Tractor te water”

  1. ‘ HB, mag ik 1 maal Smits voor een “voertuig te water” ?
    oh, nee, laat maar, deze kan mee in de combi ‘ ….

    Zou beter uitvragen over de grootte van het voertuig niet
    schelen op de inzet van personeel en materieel ?

    ‘ Die groene krokodil is van mij ‘ ……’ Het Roze formulier 37B invullen. ‘

Reacties zijn gesloten.