Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9

Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9Badhoevedorp, 29 augustus – Bij een ongeval op de A9 links is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.
Een automobilist die vanaf de A4 kwam maakte tijdens het invoegen op de A9 een inschattingfout en tikte een vrachtwagen aan, hierdoor kreeg de wagen een flinke zet en botste vervolgens op twee andere wagens.

De veroorzaker kwam achterstevoren op de A9 tot stilstand.
Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren, ook werd de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld in een auto zou zitten. Dit was niet het geval en heeft de brandweer geholpen met de afhandeling.

Drie personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd, waarvan één dame voor verdere zorg is overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrachtwagen kon op eigen gelegenheid verder, de drie personenwagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
Door het ongeval ontstond een lange file op zowel de A9 als de A4. Rond half twee zal de weg weer vrijgegeven worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 Badhoevedorp: Gewonde bij ongeval op de A9 A9 L 32,9 BDORP (9)

Misschien vindt u dit ook interessant?