Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding HoofddorpdreefHoofddorp, 26 augustus – Bij een ongeval op de Hoofddorpdreef (N201) is dinsdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de busbaan, toen een personenwagen voorrang verleende aan een passerende bus.

Een achterop komende bestelbus knalde op de stilstaande wagen. De bestuurder van de personenwagen is na de nodige zorg in de ambulance voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De personenwagen moest versleept worden door de bergingsdienst. De bestuurder van het busje liep geen letsel op en kon met zijn busje zijn weg vervolgen.

Ten tijde van het ongeval stonden de verkeerslichting in storing, de busbaan die de N201 kruist heeft voorrang op het verkeer van de N201.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Hoofddorpdreef

Misschien vindt u dit ook interessant?