Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding

Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijdingHoofddorp, 15 augustus – Tijdens de afhandeling van een ongeval op de A5 richting Hoofddorp, klapt een vrachtwagen achterop een personenwagen.
Het eerste ongeval kwam door een klapband van een personenwagen, de bestuurster raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen de vangrail.

De bestuurster en haar kind werden in de ambulance behandeld. Toen een vrachtwagen achterop een personenwagen botste die op haar buurt weer achterop een andere personenwagen botste. Beide bestuurster klaagden over hun nek.

Weer werd de brandweer en extra ambulances opgeroepen om te assisteren. De bestuurster van de personenwagen waar de vrachtwagen op botste, moest door de brandweer uit haar wagen geknipt worden. Alle slachtoffers zijn uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek.

Door beide ongevallen en de afhandeling was er 1 rijstrook beschikbaar, wat voor een flinke file op de A5 zorgde.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding EvL_A5 (7) Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding Hoofddorp: Aanrijding tijdens afhandeling aanrijding