Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue

IMG_9256Hoofddorp, 2 augustus – Bij een ongeval op het Taurusavenue is zaterdagmiddag een kindje gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo rond half vier toen een personenwagen halverwege het Taurusavenue de weg op draaide en aangereden werd door een andere personenwagen die vanaf de kant van de Rijnlanderweg kwam. Door de klap werd het kindje, wat in een kinderzitje op de achterbank zat, uit de auto geslingerd.
Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, inclusief de traumahelikopter. Het kindje is na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis, de brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Uiteindelijk was de inzet van het mobiel medisch team met de traumahelikopter niet nodig, de helikopter is dan ook geannuleerd.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek. Vier dagen geleden was er ook al een ongeval op exact dezelfde plek, toen reed een personenwagen op een stilstaande wagen met aanhanger.

Fotografie: Eric van Lieshout, Jasper Meekel & Rob Franken

Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue IMG_9235 IMG_9252 IMG_9256SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Kindje uit auto geslingerd bij ongeval Taurusavenue”

  1. Mark

    Ongeval nummertje 20 ofzo in 3 maanden tijd? Wanneer gaan ze dit nou eens oplossen….

Reacties zijn gesloten.