Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse Randweg

Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse RSchiphol, 1 augustus – Een verwarde man heeft op de Loevensteinse Randweg ter hoogte van de Schiphol Boulevard de marechaussee flink bezig gehouden. Volgens een beveiliger had de man mogelijk enkele voorwerpen over het hek, het vliegveldterrein opgegooid.

Omdat in zo’n geval de veiligheid van het vliegveld in het geding is, is de marechaussee in grote getallen naar de Loevensteinse Randweg gedirigeerd. De man werd vrij snel gevonden en overgebracht naar het bureau. De man zou ook in het bezit zijn geweest van een koffer, deze werd niet meer aangetroffen. Hierop heeft de marechaussee de omgeving afgezocht, maar de koffer werd niet meer gevonden.

De spullen die de man nog in zijn bezit had, zijn door een explosieven hond van de marechaussee onderzocht, ook hier werd niets in aangetroffen. Hierop werd de zoekactie beëindigd en gaat men op het bureau onderzoeken wat er precies is voorgevallen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R Schiphol: Verwarde man zorgt voor commotie op de Loevensteinse R

Misschien vindt u dit ook interessant?