Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak (foto update)

Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dakHoofddorp, 29 juli – Een bestuurder van een personenwagen is bij een ongeval op het Taurusavenue gewond geraakt. De auto automobilist kwam vanaf de kant van de Rijnlanderweg en reed richting station, toen hij met zijn auto op een stilstaande oprijwagen reed.

Hierdoor werd de auto gelanceerd en kwam hij op zijn dak tot stilstand.
Diverse hulpdiensten inclusief de traumahelikopter werden opgeroepen voor het ongeval. Het slachtoffer werd opgevangen door het ambulancepersoneel. De traumahelikopter landde op een weilandje langs de Rijnlanderweg. De bestuurder is na behandeling in de ambulance voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.
Door het ongeval was het Taurusavenue richting station afgesloten voor het verkeer. De wagen is door de bergingsdienst op zijn wielen getrokken en afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dakSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

6 Thoughts to “Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd en belandt op dak (foto update)”

 1. en dan schrijven er mensen een reactie.en denken dat ze er ook verstand van hebben

 2. Tardus

  @ED

  Dan mogen ze daar héél snel ene doorgetrokken gele streep van maken.
  Iedere vrachtwagen (of welk voertuig dan ook) dat hier op de rijbaan stil gaat staan is een enorm verkeersgevaar.

  Natuurlijk moet de bestuurder ook opletten, maar uit eigen ervaring weet ik dat je wel eens achter een voertuig kunt zitten waar je niet doorheen kunt kijken. Ook al heb je voldoende afstand, als dat ding voor je ineens zonder richting aan te geven plots naar links gaat vanwege zo’n rijbaanparkeerder, dan schrik je best als je dat ineens voor je neus hebt.

  Het kan daar gewoonweg niet, het is nu een belangrijke doorgaande weg naar Hoofddorp geworden. Ze mogen ook niet op de N201 zelf stilstaan om die reden en omdat het te gevaarlijk is. en dit stukje weg is daar een verlengde van.

  Twee opties:
  – hard handhaven en elke parkeerder daar met een forse boete laten vertrekken
  – gewoon de N201 weer de N201 maken, zonder 582duizend bochten en kronkels, dan wordt dit stukje Taurusavenu weer ontlast en kan weer als normale weg gebruikt worden.

 3. Op de ijsbaan is dit goed voor 6 punten, een draai om de lengteas:
  hier is het een sukkel die te hard rijd voor een poging om op twee wielen
  door te kunnen rijden. Heb je iets meer voor nodig dan een auto uit de
  winkel van de dealer.

 4. Geert

  Je moet wel heel erg onoplettend zijn geweest als je dit over het hoofd ziet. Staat ook een bord “let op voetgangers”, nou ben blij dat het maar tegen een oplegger was…

 5. Ed

  @Taruds
  Het is een gele onderbroken streep. Dit houdt dus in dat die vrachtwagen daar gewoon stil mag staan om te laden en te lossen.
  En dan nog, mocht dit een doorgetrokken streep zijn, dan is het aan de bestuurder van de auto om op te letten.

 6. Tardus

  Zie ik daar geen GEEL gekleurde strepen? die vrachtwagen mocht daar gewoon helemaal niet staan.
  Toch gebeurt dit om de haverklap daar.

Comments are closed.