Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping

Rijsenhout: Vrouw gewond na val op campingRijsenhout, 28 juli – Een vrouw is maandagmiddag gewond na een val op de camping. Het ongeval gebeurde op een camping in Rijsenhout na de hevige regenval van maandagochtend. Grote delen van de camping stonden onder water, zo ook de plaats waar de vrouw stond.

Door onder andere het hoge water in de voortent ging de vrouw onderuit en liep hier een ernstige beenbreuk bij op. Diverse hulpdiensten kwamen op het ongeval af om te assisteren. De vrouw is na de nodige zorg en met behulp van de brandweer, naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping Rijsenhout: Vrouw gewond na val op camping

Total Page Visits: 1695 - Today Page Visits: 1