Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 (update)

Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201Hoofddorp, 12 juli – Bij een ongeval op de Weg om de Noord is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Aalsmeer ter hoogte van de bouwmarkten. Het slachtoffer kwam net uit de bocht en is daar in de berm terecht gekomen. Hierna is ze de macht over het stuur verloren en over de kop geslagen met haar wagen.
De vrouw is na de nodige zorg van het ambulancepersoneel, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis, de toegesnelde brandweer heeft hierbij geassisteerd en de wagen veilig gesteld.
De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval en de afhandeling was de Weg om de Noord, richting Aalsmeer afgesloten.

Gisteren raakte er ook al een auto van de weg, deze kwam tegen een boom tot stilstand.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201 Hoofddorp: Auto over de kop geslagen op de N201SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Misschien vindt u dit ook interessant?