Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen

Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagenAalsmeer, 15 juni – Op de Stommeerkade is zondagmiddag een automobiliste tegen een geparkeerde auto gereden. Beide wagens liepen hier flinke schade op.

De bestuurster van de auto, een oudere dame, is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar hield aan dit ongeval geen letsel op. De bestuurster was in slaap gevallen en door de klap weer wakker geschrokken. Beide wagens zijn dusdanig beschadigd, dat ze versleept moeten worden.
Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen Aalsmeer: Bestuurster valt in slaap en ramt geparkeerde wagen

 

Total Page Visits: 1244 - Today Page Visits: 2