Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens

Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagensSchiphol-Oost, 11 juni – Op de Schipholweg zijn woensdagmiddag drie personenwagen met elkaar in botsing gekomen. Op de Schipholweg stond een rij wachtende voertuigen voor de verkeerslichten, toen een wagen achter zijn voorganger botste, die op zijn beurt door de klap van de weg afschoot en ook nog even zijn voorganger schampte.

De inzittenden zijn door het toegesnelde ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde mee. De marechaussee heeft het ongeval afgehandeld. De voertuigen zijn door de bergingsdienst versleept. Het overige verkeer ondervond flinke hinder van het ongeval.
Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens Schiphol-Oost: Flink opstopping na ongeval met drie wagens

Misschien vindt u dit ook interessant?