Schiphol: Spookrijder raakt rijbewijs kwijt

Politie - Motor op A4 LinksSchiphol, 6 juni – Op vrijdagmiddag raakte een 43-jarige man uit Zevenhoven zijn rijbewijs kwijt nadat hij op de verbindingsweg tussen de A4 en de A5 tegen het verkeer in was gereden.

Omstreeks 14.55 uur reed een politiepatrouille vanaf Schiphol in de richting Hoofddorp. Op de verbindingsweg tussen de A4 en de A5 kwam de politie plotseling een bestelauto tegen, die tegen de richting van het verkeer inreed. De bestuurder zette direct zijn auto stil, maar blokkeerde hierdoor tevens voor een deel de doorgang. Een andere weggebruiker, die achter de politieauto reed, kon nog net op tijd een aanrijding voorkomen.

De bestuurder gaf aan verkeerd te zijn gereden. Hij was toch maar doorgereden.

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Schiphol: Spookrijder raakt rijbewijs kwijt”

  1. Tardus

    @moi, volledig mee eens hoor. Maar ik doelde erop dat diegene die deze verskeers-spaghetti heeft ontworpen ook eens beter had mogen nadenken, is deels medeverantwoordelijk voor deze zotte dingen.

  2. Moi

    @ Tardus,

    Gewijzigde/Nieuwe situatie of niet, spookrijden op een (4 baans?) snelweg en dan ”toch maar doorrijden” is gewoon levensgevaarlijk!
    Wat je ook doet wanneer je merkt dat je aan het spookrijden bent, je rijdt nooit door.
    Meer dan terecht dat het rijbewijs is ingevorderd.

  3. Tardus

    Gelukkig pleit voor hem dat de situatie met de nieuwe afslagen “heel overzichtelijk” is en alles “duidelijk” is bewegwijzerd …..

Reacties zijn gesloten.