Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 (foto update)

Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9Badhoevedorp, 6 juni – Bij een ongeval op de A9 ter hoogte van de A4 zijn vrijdagavond vier gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor zeven toen drie wagen met elkaar in botsing kwamen. Hulpdiensten werden massaal naar het ongeval gedirigeerd om hulp te bieden.

Ook het traumateam werd gealarmeerd. Uiteindelijk zijn er drie personen overgebracht naar het ziekenhuis, één persoon is ter plaatse behandeld. De traumahelikopter is niet ter plaatse geweest. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoek het ongeval om de toedracht te achterhalen. Een deel van de A9 was afgesloten. De auto’s zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 EvL_A9vbw (3) Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9 Badhoevedorp: Vier gewonden bij ongeval A9Vier gewonden bij verkeersongeval op de A9 bij BadhoevedorpVier gewonden bij verkeersongeval op de A9 bij BadhoevedorpVier gewonden bij verkeersongeval op de A9 bij BadhoevedorpVier gewonden bij verkeersongeval op de A9 bij Badhoevedorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?