Lijnden: Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg

Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in LijndenLijnden, 31 mei – Een fikse autobrand heeft vrijdag aan het begin van de avond een auto verwoest. De brand brak rond zeven uur uit op de brug bij de Hoofdweg met de Schipholweg in Lijnden. Grote rookwolken trokken over de Hoofdvaart. De brandweer werd gealarmeerd maar deze konden niet voorkomen dat de wagen aan de voorkant helemaal verwoest zou raken.

Door de brand werd het verkeer op de Schipholweg en de Hoofdweg stilgelegd. Hierdoor ontstond er een fikse file vanuit Badhoevedorp en Hoofddorp. De brand is vermoedelijk door een technisch mankement ontstaan.

Fotografie: Michel van Bergen

Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden Fikse brand verwoest auto op de Hoofdweg in Lijnden

Misschien vindt u dit ook interessant?