Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief

Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldiefHoofddorp, 30 mei – Agenten hebben vrijdagmiddag een winkeldief aangehouden die in een supermarkt op het Burg van Stamplein betrapt was op winkeldiefstal door winkelpersoneel.

De betrapte winkeldief gedroeg zich enorm agressief tegenover het winkelpersoneel en probeerde met geweld weg te komen. Diverse politie-eenheden kwamen met spoed assisteren. De winkeldief is aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief Hoofddorp: Winkelpersoneel rollebolt met winkeldief