Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding Rijnlanderweg

Ambulance (19)Hoofddorp, 26 mei – Op maandagmiddag raakten twee personen gewond bij een aanrijding tussen een auto en een bromscooter op de Rijnlanderweg in Hoofddorp.

Een 27-jarige vrouw uit Den Haag reed in een personenauto over de Rijnlanderweg, komende vanuit de richting Vijfhuizerweg. Juist op het moment dat zij andere auto’s inhaalde, kwam er vanaf tegengestelde richting een bromscooter aanrijden. De 18-jarige uit Aalsmeer afkomstige bestuurder kwam vanaf het fietspad naast de N201 en sloeg bij de Rijnlanderweg rechtsaf richting de Vijfhuizerweg.

Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter had last van zijn borst en buik en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de passagier van de scooter, een 16-jarige jongen uit Uitgeest, werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.