Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44

Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44Abbenes, 20 mei – Een touringcar met 62 schoolkinderen en hun begeleiders heeft op de A44 vlam gevat. De buschauffeur heeft de bus op de vluchtstrook geparkeerd en samen met de begeleiders de kinderen uit de bus gehaald en deze achter de vangrail laten wachten. Hierna heeft de buschauffeur de brand geblust, de brandweer heeft de boel gecontroleerd.
De kinderen van een school uit Heemskerk waren onderweg naar Duinrell in Wassenaar. Door de brand is er nog maar één rijstrook beschikbaar richting Den Haag.
De kinderen zijn opgehaald door twee andere bussen en gaan verder naar Duinrell. De bus wordt weggesleept door de bergingsdienst.

Fotografie: Eric van Lieshout.

Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44 Abbenes: Touringcar met schoolkinderen vat vlam op de A44