Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijdingHoofddorp, 14 mei – Op de Fanny Blankers Koenlaan is woensdagmiddag een scooterrijdster gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen. Het ongeval gebeurde zo rond kwart voor vijf op de fietsers oversteekplaats ter hoogte van de bibliotheek.

De scooterrijdster kwam hierbij ten val. De vrouw is na de nodige medische zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en het onderzoek was de weg volledig afgesloten, wat voor een enorme verkeerschaos zorgde in de wijk. Op de Molenaarslaan stond een file tot aan de Bennebroekerweg. De politie heeft ervoor gezorgd dat de bussluis tussen de Baron de Coubertin en de Henri Dudonweg open ging voor het normale verkeer. Dit ging in eerste instantie niet zo makkelijk, er moest eerst een monteur opgeroepen worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?