Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4

Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4Nieuw-Vennep, 13 mei – Bij een ongeval op de A4 zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond half één in de richting van het Aquaduct, tussen Den Ruychenhoek en de afslag Nieuw-vennep.

Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken, waaronder een vrachtwagen die vermoedelijk niets gemerkt heeft. Een personenwagen tikte een andere personenwagen aan, raakte in de slip, botste tegen een vrachtwagen om vervolgens tegen de vangrail tot stilstand te komen. Ergens tussendoor is nog een personenwagen geraakt.

In het voertuig wat op de linkerrijstrook tot stilstand kwam, zaten beide slachtoffers. Door de klap was een voorwiel afgebroken wat de snelweg over stuiterde en in de berm naast de rechter rijstrook terecht kwam. Beide personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht de inzittenden van de andere wagens liepen geen letsel op. De vrachtwagen is niet gestopt. Twee wagens zijn afgesleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij ongeval op de A4

Misschien vindt u dit ook interessant?