Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden

Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewondenRijsenhout, 29 april – Bij een ongeval op de Aarbergerweg in Rijsenhout, zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de inrit van een bedrijven verzamelgebouw. De automobilist kwam het parkeerterrein opdraaien, terwijl de motorrijder va het terrein af wilde rijden.
De motorfiets knalde op de zijkant van de auto en kwam hierbij ten val. De bestuurder is na de nodige medische van het ambulancepersoneel voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Na controle van de automobilist, besloot het ambulancepersoneel een tweede ambulance op te roepen. Een agent heeft de bestuurder van de auto gefixeerd tot de tweede ambulance arriveerde. Ook deze meneer is overgebracht naar een ziekenhuis.
Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Rijsenhout: Motor botst op auto, 2 gewonden”

  1. Heb een Porsche nog nooit een knipoog zien geven: dit
    is wel een hele dure.

    Sterkte beide chauffeurs.

Reacties zijn gesloten.