Hoofddorp: Automobilist klapt op boom

IMG_3849Hoofddorp, 30 maart – Bij een ongeval op de Bernadottestraat is een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo rond half zeven op de parkeerplaats van het winkelcentrum Pax.

De automobilist heeft eerst een lantaarnpaal geschampt en is met een grote bocht via een verkeersbord tegen een boom tot stilstand gekomen. Diverse hulpdiensten kwamen om te assisteren. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met het slachtoffer.

Het slachtoffer is na de nodige medische zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De bergingsdienst heeft de auto afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Joey Slikkerveer

Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Bernadottestraat (3) Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom Hoofddorp: Automobilist klapt op boom IMG_3850 IMG_3848 IMG_3849

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp: Automobilist klapt op boom”

  1. Hewad

    Ik was getuigen hij had een epilepsie aanval daarom

  2. Moi

    @Marien

    Hoezo raar? Hoevaak lees je niet dat men van schrik juist zeer vaag reageren? Van schrik vol gas geven i.p.v. remmen etc.

    Of misschien was de beste man wel onwel geworden of iets dergelijks, dan kan een ogenschijnlijk raar ongeval opeens prima verklaard worden.

    Of zoals @Pietje zegt, misschien was deze man wel een alcoholmobilist.

    Kortom je weet het niet en uit het bericht wordt je ook niet wijzer, waarschijnlijk omdat er op dat moment gewoon geen verdere info beschikbaar was.

  3. Pietje

    Misschien wel uit de kroeg gekomen?

  4. Marien

    Wel een heel raar ongeval… als je een lantaarnpaal schampt stop te toch al? Of is de bestuurder in slaap gevallen?

Reacties zijn gesloten.