Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg

Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de SchipholwegBadhoevedorp, 29 maart – Op de Schipholweg (N232) met de afrit van de A9 zijn zaterdagmiddag twee personenwagens op elkaar gebotst. Door de klap van de aanrijding is één van de wagens van de weg geraakt, door de berm gereden en in de tunnelbak van het fietsviaduct tot stilstand gekomen.

Een motorambulance en een gewone ambulance werden naar het ongeval gedirigeerd om te assisteren.

Alle inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, één persoon liep lichte verwondingen op, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Het verkeer ondervond enige hinder door de bergingswerkzaamheden.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg Badhoevedorp: Flinke schade bij aanrijding op de Schipholweg