Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas

Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de ToolenburgerplasHoofddorp, 12 maart – De traumahelikopter uit Rotterdam moest woensdagavond de ambulancedienst assisteren bij een onwel geworden persoon. Het slachtoffer lag te chillen bij de Toolenburgerplas toen hij onwel werd, vermoedelijk door het gebruik van drugs.

Twee ambulances werden opgeroepen om hulp te bieden. Vrij snel werd door het ambulancepersoneel besloten om de hulp van een trauma-arts in te roepen. de werd vanuit Rotterdam met de traumahelikopter ingevlogen. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is de ambulance met spoed naar het VuMc vertrokken, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De traumahelikopter trok veel nieuwsgierige buurtbewoners naar de toolenburgerplas.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas Hoofddorp: Traumahelikopter landt naast de Toolenburgerplas

 

Misschien vindt u dit ook interessant?