Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden, automobiliste rijdt door (update)

Hoofddorp: Man op scootmobiel aangeredenHoofddorp, 3 maart – Bij een ongeval op de Hoofdweg is maandagmiddag een 85-jarige man uit Hoofddorp gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half drie op de kruising Ter Veenlaan met de Hoofdweg-Westzijde, toen de man aangereden werd door een auto.

De man kwam hierbij te val. De automobiliste is volgens getuigen in eerste instantie wel uitgestapt, maar is daarna weggegaan. Het gaat om een dame van tussen de 50 en 60 jaar die een klein model auto reed met een oranje-achtige kleur.

Omdat in eerste instantie gedacht werd aan een ongeval met beknelling, werd ook de brandweer opgeroepen, maar deze waren gelukkig niet nodig. Het slachtoffer is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft diverse verklaringen van getuigen opgenomen en heeft in de wijk een onderzoek ingesteld naar de doorrijdster.

De politie zoekt getuigen van dit ongeval, heeft u wat gezien bel 0900-8844

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden Hoofddorp: Man op scootmobiel aangereden

 

Misschien vindt u dit ook interessant?