Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen

SAMSUNG CSCAalsmeer, 21 februari – Bij een ongeval op het Praamplein is een man zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer liep met een rollator toen hij aangereden werd door een vrachtwagen die bij de Albert Heijn moest zijn.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De verkeersongevallen analyse onderzoek het ongeval om de toedracht te achterhalen.

Fotografie: Rob Franken

Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen SAMSUNG CSC Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen SAMSUNG CSC Aalsmeer: Man met rollator komt onder vrachtwagen

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?