Aalsmeer: Hennepplantage aangetroffen in de Lineausstraat

Hoofddorp: Politie ontmanteld diverse hennepplantagesAalsmeer, 19 februari – In Aalsmeer is maandagavond 17 februari een grote hennepplantage aangetroffen. De politie heeft drie verdachten aangehouden. Een agent van een andere politie-eenheid rook in zijn vrije tijd een henneplucht in de omgeving van de Mendelstraat.

Hij sprak een werkende agent aan en samen namen ze poolshoogte. Op een terrein aan de Linnaeuslaan troffen de mannen een kelder aan op de plek waar vroeger een kassencomplex stond. De ingang van de kelder werd afgeschermd door bouwhekken met donker folie. In de kelder bevond zich een grote hennepplantage.

Een 50-jarige man uit Aalsmeer, een 57-jarige man uit de gemeente Haarlemmermeer en een 44-jarige man uit Amsterdam zijn aangehouden in verband met de plantage. Over de precieze omvang van de kwekerij kunnen nog geen uitspraken worden gedaan. Het politieonderzoek loopt nog.

Total Page Visits: 373 - Today Page Visits: 1