Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207

Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207Nieuw-Vennep, 8 februari – Op de N207 is zaterdag aan het einde van de middag een gewonde gevallen bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Getsewoudweg toen een automobilist plotseling moest remmen voor zijn voorganger.

Dit lukt hem op tijd, maar de auto achter hem, lukte dat niet en knalde vol achterop. Brandweer, ambulance en politie werden opgeroepen om te assisteren. Eén persoon is in de ambulance nagekeken, maar hoefde verder niet mee. Het tweede slachtoffer is door het ambulancepersoneel met behulp van de brandweer uit de auto gehaald en na de nodige zorg, overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide auto’s moesten versleept worden. Door het ongeval werd het verkeer op de N207 richting Hillegom via de Getsewoudweg omgeleid.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207 Nieuw-Vennep: Gewonde bij aanrijding op de N207

 

Misschien vindt u dit ook interessant?