Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding

Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijdingSchiphol-Rijk, 28 januari – Op de Kruising Fokkerweg met het Beechavenue zijn dinsdagmiddag twee personenwagens op elkaar geklapt. Beide voertuigen raakte hierbij zwaar beschadigd.

Vanwege de flinke schade aan beide wagens, zijn de inzittenden van beide wagens in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar niemand hoefde mee voor verdere zorg. Beide wagens moesten door de bergingsdienst versleept worden. Door het ongeval was de Fokkerweg richting Schiphol-Oost tijdelijk afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding Schiphol-Rijk: Flinke blikschade na aanrijding