Hoofddorp: Brand in slooppand

Hoofddorp: Brand in slooppandHoofddorp, 22 januari – De brandweer moest woensdagmiddag naar de Gevers van de Endegeeststraat voor een woningbrand. Alle woningen in dit wijkje zijn onbewoond en staan op de nominatie om gesloopt te worden. In afwachting op de slopershamer zijn de panden dichtgetimmerd en omheind met hekken.

In één van de woningen was brand uitgebroken, de brandweer heeft het vuur geblust. De politie laat de aannemer die verantwoordelijk is voor het dichttimmeren de woning weer afdichten. Of dit afdoende mocht zijn valt te betwijfelen, vermoedelijk zal de brandweer hier nog wel vaker nodig zijn.

De brandweer heeft in ieder geval wel goed geoefend in deze panden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Brand in slooppand Hoofddorp: Brand in slooppand Hoofddorp: Brand in slooppand Hoofddorp: Brand in slooppand Hoofddorp: Brand in slooppand Hoofddorp: Brand in slooppand

 

Total Page Visits: 876 - Today Page Visits: 1