Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus (video update)

Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbusHoofddorp, 6 januari – Een man 61-jarige man uit Zwanenburg is maandagmorgen overleden na een aanrijding met een lijnbus. Het ongeval gebeurde ongeveer tien over acht op de Zuidtangent busbaan ter hoogte van het Claus Event Center.

Diverse hulpdiensten werden voor het ongeval opgeroepen, waaronder het mobiel medisch team uit Amsterdam. Ondanks alle inspanningen van de hulpverleners is het slachtoffer overleden.

Volgens passagiers van de bus liep de man in het donker op de busbaan, de chauffeur heeft nog geprobeerd het slachtoffer te ontwijken.

Het slachtoffer is door de ambulance naar het mortuarium overgebracht, de verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Man overleden na aanrijding met lijnbus Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk

 

Misschien vindt u dit ook interessant?