Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid (video update)

Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheidCruquius, 30 december – Op de Kruisweg (N201) zijn maandagmorgen vier auto’s van de weg geraakt door plotseling opkomende gladheid. De Kruisweg tussen de Spieringweg en de Cruquiusdijk werd rond half zes ineens zo glad als een spiegeltje.

Hulpdiensten werden gealarmeerd omdat er al enkele wagens verongelukt waren, bijna bij aankomst zien ze een vierde wagen over de weg glijden, zo de berm in. Van alle vier de wagens is één bestuurder voor verdere zorg, naar het ziekenhuis overgebracht. Eén wagen lag er in de sloot en een ander lag er op z’n zijkant, de brandweer heeft deze weer op zijn wielen geduwd. Alle vier de wagens zijn afgesleept door de bergingsdienst.

De Kruisweg richting Hoofddorp was tijdelijk afgesloten. De provincie ging laten strooien tegen de gladheid.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid Cruquius: Ongeval met vier wagens door gladheid

 

Misschien vindt u dit ook interessant?